pondělí 4. ledna 2016

vaše dítě jí to samé, co vy

Tak dnes pro vás mám ne zas tak vtipný obrázek, ale o to víc pravdivý. Jde o kampaň brazilské pediatrické společnosti (více se dočtete zde). 




Když už nemyslíte při tom, co jíte na sebe a svoje zdraví, myslete alespoň na svoje děti :) A to platí i pro ty které nekojí, dítě má ve vás totiž vzor (kdo jiný by mu měl jít příkladem?)

A ještě jeden na podporu kojení :)
A když už jsme u kojení... vadí vám kojení na veřejnosti? Já s tím osobně žádný problém nemám, teda když kojí někdo jiný. Ale když mám kojit já, už je to horší... ale kojila jsem už i ve škole a v Zoo v restauraci. Mě totiž vždycky napadne že jsem někde četla, jak se nějaký chlap vyjádřil, že mu to přijde odporné a nechutné a nevím jaké. Kdyby mi tohle někdo řekl, když kojím, tak bych mu asi řekla jenom: "mně se taky hnusí jak vy žerete". No prostě chci říct, jak může přijít někomu nechutné se dívat na to jak jí kojenec? Tak ať se nedívá, nikdo ho k tomu nenutí... já taky nečumím po lidech jak do sebe ládují kdeco... Prostě když má dítě hlad, tak má hlad :) Jednou jsem dokonce viděla jak jedna paní (černoška) kojila v tramvaji, vůbec se s tím nerozpakovala...

Nějak jsem se "rozvášnila" a abyste teda neřekli, tak jeden vtipný přeci mám :)



Žádné komentáře:

Okomentovat