pondělí 26. října 2015

Co jinde nekoupíte

Dnes bych vám chtěla představit několik výrobků, které nekoupíte nikde jinde než v dm drogeriích. Teda jejich variace určitě koupíte někde jinde, ale já tyto produkty kupuji výhradně v dm-ku. Jednak si myslím, že cenově jsou přijatelné, nebo možná levnější než konkurence a druhá věc proč kupuji právě tyto produkty je ta, že si myslím, že jsou ve srovnání s konkurencí kvalitnější...


Prací prášek Denkmit (149 Kč) - prášek na praní kupuji pouze od značky Denkmit (kdysi vyšel nejlíp https://www.youtube.com/watch?v=aqHq0fTDIlw), na bílé oblečení (a hlavně na pleny) používám sypací variantu, na barevné prádlo pak používám gel.



Bujón Alnatura (35 Kč) - bujóny také kupuji jen v dm-ku, ono sice někde píšou, že neobsahují glutaman, ale ten je zase podle jiných zdrojů skrytý pod názvem "extrakt z droždí" a jak na to koukám, tak to obsahuje i palmový olej... no nevybereš si. Zeleninový kupuji v sklenici (protože vyjde levněji než ten v sáčku :/), slepičí v kostkách (ty jsou snad taky levnější) a hovězí taky v kostkách (protože jiná varianta není).





Šumivé tablety  DAS gesunde PLUS (22 Kč) - tyto se mi chutnají nejvíc, přijde mi, že nejsou tolik "bublinkové" a nemají tak umělou chuť jako ty z Lidlu. U nás je největší spotřeba Magnesia :)

Jitrocelové pastilky DAS gesunde PLUS - v tomto období cucáme pravidelně :) pro ty kdo je nezná - jsou takové "podivné" chuti, tak se nelekněte :) a jsou tak trochu gumové, ale na bolavý krk jsou výborné

Jablečné pyré dmBio - když ještě dm-ko nemělo tuto značku, tak jsem kupovala Alnaturu (asi o 5 Kč dražší), ale pokud tedy nelžou, obsahuje toto pyré jen jablka, žádné škroby, přidaný cukr a jiné zbytečnosti. Toto pyré si kupuji pravidleně, za 45 Kč 700 g, no nekup to :)


No a nakonec můj miláček - Fenyklo-Anýzovo-Kmínový čaj (47 Kč) od Alnatury


Tak to bylo několik málo výrobků, které nakupuji jen v dm-ku, příště vám ukážu další, bez kterých bych se dnes už neobešla :)


A co vy? Máte nějaké oblíbené produkty z dm?

1 komentář:

  1. Dneska budu hodně filozofická, ale víte, co jinde nekoupíte? Čas strávený s partnerem, když máte děti. My jsme se hodně odcizili a pak jsme zjistili, že každý žijeme vlastně trochu jinde. Tak jsme na tom začali pracovat. A začalo to tím, že jsme vybírali sauny na míru domů, protože to nás oba bavilo. A od té doby dáváme děti vždycky jednou za čas k babičce a věnujeme se jeden druhému. :)

    OdpovědětVymazat